Márciusban Hévízre költözött a budapesti Honvédkórház egyik rutinos szemész szakorvosa, aki nagy műtéti és diagnosztikai tapasztalattal rendelkezik. 

Dr. Barta Ágnes 2010-től a Semmelweis Egyetem klinikáján, majd 2012-től Budapest egyik legjobb intézményének számító Honvédkórházban dolgozott. Nemcsak városunkban, de az egész térségünkben kevés az olyan szemész szakorvos, aki 1000 feletti szürkehályog ellenes műtét mellett, számos szemhéjplasztikai és egyéb szemészeti kisműtétet is végzett.

A doktornő hamarosan a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szemészeti osztályán kezd műteni és szakrendelni Dr. Szalczer Lajos c. egyetemi docens, osztályvezető főorvossal. Emellett nyáron a főorvos magánrendelőjében is fogad betegeket.

Hévízen is lesz magánrendelés ősztől: a tervek szerint szeptemberben nyitja meg kapuit a doktornő szemészeti klinikája városunkban. Erről hamarosan külön is beszámolunk, egy a doktornővel készített nagyinterjú keretében

A doktornő elérhető a hevizszemeszetiklinika@gmail.com email címen, a www.drbartaagnes.com weboldalon, illetve jövő héttől Dr. Szalczer Lajos zalaegerszegi szemészeti magánrendelőjében.

A zalaegerszegi magánrendelő elérhetősége/bejelentkezés:

Dr. Szalczer Lajos Szemészeti Magánrendelő
8900 Zalaegerszeg
Kossuth Lajos utca 62-64. Fsz.
Dr. Barta Ágnes rendelés: Hétfőn és kedden 16:00-19:00
Bejelentkezés:
Rendelési idő alatt: +36 92 / 350 – 437
Hétköznap napközben 14-17 óra között: 20 / 315 – 9961 (Ha SMS-t küld, visszahívjuk!)
Emailen: hevizszemeszetiklinika@gmail.com