A KERUB szerkesztőségben a karácsony az év egyik legszebb ünnepe. Mi is szeretünk készülődni és a legjobb ajándékokon törni a fejünket. Ezért idén is hoztunk Olvasóinknak egyedi ajándékcsomag ötleteket, melyek kifejezetten a KERUB felkérésére készültek, hévízi vállalkozóktól. Ezek az ajándékok máshol nem vásárolhatók meg ebben a formában, ráadásul minden hévízi lakosoknak -10% kedvezmény is jár. Köszönjük a Rejuvena Esztétika Szalon, a Wine Direct és a KERUB főzősuli és élményvacsora estek helyszínének, a Rózsakert Étteremnek az együttműködést, hiszünk benne, hogy helyi összefogásból születhetnek az igazán jó dolgok.

 

A Rejuvena Esztétika Szalon csomag ajánlatai nagyon sokrétűek. Megtalálható benne szinte minden, amit megtehetünk magunkért, a szépségünkért és az egészségünkért. A csomagok összeállításánál, a Hölgyekre és az Urakra egyaránt gondoltak, a részletes ajánlatokat itt olvashatják.

 

A Wine Direct ünnepi borcsomagjaiban, négy előre elkészített összeállítást találnak, különböző árkategóriában. Kis pincék nagy borai találhatók a dobozokban, Magyarország több borvidékéről. A válogatásban olyan ínyencségek szerepelnek, melyek nem vásárolhatók meg szupermarketek polcain. A borkedvelők egészen biztosan nem csalódnak majd kóstoláskor, hiszen minden palack prémium tétel. A részletes csomag leírásokat itt találják.

A KERUB főzősuli és élményvacsora estek 2020-ban megrendezésre kerülő rendezvényei, karácsonyi ajándékként is megvásárolhatók. A január, február és márciusi alkalmakra nyomtatott formában, díszborítékban adjuk át a jegyeket, kérés esetén. Mindhárom est népszerű tematikára épül, melynek a hévízi Rózsakert Étterem ad otthont. Keressetek minket akkor is bátran, ha céges eseményként (jeles évforduló, karácsonyi vagy év végi party) szeretnétek velünk főzni. Várjuk a jelentkezéseteket és egyedi tematika és ár alapján összeállítjuk a számotokra megfelelő estet. Ugyanez az ajánlat érvényes családi- vagy baráti összejövetelekre, szülinapokra, legény- és lánybúcsúkra, az év többi hónapjában.

A három tematikus estről itt olvashattok bővebben.