Új autentikus hévízi helyszínen folytatódik 2020-ban is az igazi szívmelengető, trendi Kerub Főzősuli Hévízen. A hideg téli hónapokban, Szabó András séf vezetésével sajátíthatják el a gasztronómia szerelmesei a legjobb konyhai fortélyokat. A január, február, március hónapokra meghirdetett 1-1 tematikus est megvásárolható ajándékutalvány formájában, karácsonyra is. Lepje meg szeretteit egy fantasztikus kulináris élménnyel!

Ideális ötlet a konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben elmerülni vágyóknak egyaránt.  Különleges ételek lépésről-lépésre történő elkészítése, egy élményvacsora elfogyasztása, az ételekhez legjobban passzoló borokkal.

A főzőtanfolyamokon alkalmanként maximum 28 főt várunk, ahol a szigligeti Villa Kabala séfjétől tanulhatnak a tanfolyamra érkezők. A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja az ételek elfogyasztását prémium borok kíséretében, a korlátlan italbüfét, valamint az est végén a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is.

A gyakorlati oktatás mellett, egy jó hangulatú ismerkedős vacsorával, borpárosításokkal, alapanyag vásárlási tanácsokkal, rövid elméleti oktatással és prémium minőségű alapanyagokkal várjuk az érdeklődőket. Aki lemarad, kimarad.

Az estek várható időtartama 3-3,5 óra. A rendelkezésre álló helyeket túljelentkezés esetén, a jegyek megvásárlásának sorrendjében áll módunkban biztosítani. A változtatás jogát fenntartjuk.

A jegyek a KERUB szerkesztőség elérhetőségein (+36-30-312-9898, info@kerub.hu)  foglalhatók. Ezt követően a lefoglalt jegyeket banki átutalással van mód megvásárolni. Karácsonyi ajándék esetén az elektronikus jegyeket kinyomtatva, dísz borítékban adjuk át.

 

PASTA E VINO SPUMANTE

A kézzel gyúrt házi tésztánál, kevés jobb étel van a világon. A tésztakészítés igazi konyhaművészet, összehasonlíthatatlan ízt ad az elkészült ételeknek. A töltött ravioli, a tagiatelle és a gnocchi világába kalandozunk ezen az estén. A friss tészta akkor az igazi, ha tiszta alapanyagokból és szívvel készítik. 

 

IDŐPONT: 2020. január 17. (péntek), 17:30 óra

HELYSZÍN: Rózsakert Étterem – Hévíz

VEZETI: Szabó András, a szigligeti Villa Kabala séfje

ÁR: 19.900 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával 10% kedvezmény

 

Előétel: Ricottás-spenótos ravioli

Bor: Il Colle – Prosecco Frizzante

 

Főétel: Garnélás tagiatelle pestoval és somogyi szarvasgombás gnocchi

Bor: Il Colle – Rosato Spumante

 

Desszert: Citrom sorbet, mandulás morzsával

Bor: San Sebastian – Moscato d’asti

 

 

PROVANCE ÍZEI

A francia konyha, az érzékek birodalma. A szerelmesek napján, nem is választhattunk volna mást, mint a történelméről híres provance-i gasztroutazást. Az est fénypontja, kétségtelenül a mediterrán halleves, melyet a többi étel és ital harmonikusan kiegészít. 

 

IDŐPONT: 2020. február 14. (péntek), 17:30 óra

HELYSZÍN: Rózsakert Étterem – Hévíz

VEZETI: Szabó András, a szigligeti Villa Kabala séfje

ÁR: 19.900 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával 10% kedvezmény

 

Előétel: Francia baguette fekete olívás tapenáddal, aioli-val

Bor: Chateau Lauzade – Rose Cotes de Provence 2017

 

Főétel: Bouillabaisse (mediterrán halleves) és Quiche lorraine

Bor: Chateau Lauzade – Blanc Cotes de Provence 2017

Desszert: Kávés creme brulée

Bor: Cointreau FRIZZ

 

 

HÚSIMÁDÓK ESTJE

 

Ha rajongsz a húsokért, akkor ez a te estéd! A legtökéletesebb sütési és tálalási technikákat sajátíthatod el, melyet otthon is bátran mersz majd használni. Ezen az alkalmon kiderül az is, milyen köreteket válassz, ha a jó minőségű, különlegesebb húsok vannak terítéken. 

 

IDŐPONT: 2020. március 13. (péntek), 17:30 óra

HELYSZÍN: Rózsakert Étterem – Hévíz

VEZETI: Szabó András, a szigligeti Villa Kabala séfje

ÁR: 19.900 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával 10% kedvezmény

 

Előétel: Új-Zélandi csontos báránykaraj, langyos reteksalátával

Bor: Csordás-Fodor Pincészet (Somló) – Kékfrankos 2018

 

Főétel: Mangalica szűz egészben sütve és magyar tarka bélszín steak, gombával és zellerrel

Bor: Pastor Garage Winery (Szekszárd) – Kadarka, 2017

Desszert: Trópusi pohárkrém

Bor: Cseri Pincészet (Pannonhalma) – Barni’s Riesling 2018

 

JEGYFOGLALÁS:

info@kerub.hu vagy + 36-30-312-98-98

 

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!