A KERUB idén is folytatja gasztronómiai programsorozatát, egy igazán kultikus hévízi helyszínen: a Rózsakert Étteremben. Úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legméltóbb helyszínét az eseményeinknek, hiszen a Rózsakertben múlt és jövő egyszerre találkozik, a tulajdonosok pedig szintén lokálpatrióta szemléletű, generációk óta Hévízen élő személyek, akárcsak mi. Itt tölthettek velünk igazi, szívmelengető főzőesteket, kezdésként egy karácsonyi menüsorral. 

A konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben most elmerülni vágyóknak egyaránt jó választás lehet a karácsonyi vacsoraestünk. Az ételek elkészítésén túl, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagítjuk a résztvevőket. Az ételeket lépésről-lépésre készítjük el, így nem érhet meglepetés senkit a családi vacsorán. Rutinosan és magabiztosan állhatunk az ünnepek elé, nem lesz bennünk kétely, hogy vajon hogy sikerül majd a netről kinézett recept?

Az ételek elkészítése és az élményvacsora elfogyasztása, az ételekhez legjobban passzoló, prémium borok bemutatása és kóstolása – ez mind az est része, várhatóan 3 órában. Alkalmanként maximum 28 főt várunk. A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja az ételek elfogyasztását korlátlan italbüfé mellett, valamint az est végén a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is. Aki lemarad, kimarad.

 

A TÖKÉLETES KARÁCSONYI VACSORA

 

Sok kérdés merül fel bennünk, ha a karácsonyi asztal menüjére gondolunk. Szeretnénk a legfinomabb ételekkel megkoronázni a szeretteinkkel töltött estét, ahol az illatok, az ízek és a tálalás mind harmóniában áll egymással. Főzni csak szívből lehet. Az étel, amit odafigyeléssel és gondoskodással készítenek, arról üzen, hogy fontos számunkra, akiknek főzünk. Időt és energiát szánunk arra, hogy a legízletesebb fogásokat kínáljuk, a legszebb köntösben. Erre mind garancia az estet vezető séf,  Szabó András személye, akinek ételkölteményeivel a szigligeti Villa Kabalában már biztosan találkoztatok.

Olyan ételsort állított össze a séf ami egyedi és különleges karácsonyi menü, mégis könnyedén elkészíthető otthon a konyhában, egy 3 órás főzősulit követően. 

 

IDŐPONT: 2019. december 13. (péntek), 17:30 óra

HELYSZÍN: Rózsakert Étterem, Hévíz (Festetics tér)

VEZETI: Szabó András, séf – Villa Kabala, Szigliget

ÁR: 19.900 Ft / fő

 

Welcome drink
Előétel

Gravolt lazacpisztráng kimchi-vel

Bor: Cseri Pincészet (Pannonhalma) – Pinot Blanc 2018

Főétel

Barbarie kacsamell házi diós nudlival és paszternák variációkkal

Bor: Feiszt Pince (Szekszárd) – Erato 2016

Desszert

Csokoládé soufflé, karácsonyi textúrákkal

Bor: Kardos Winery (Tokaj) – Tündérmese 2017

 

A  rendelkezésre álló helyeket túljelentkezés esetén, a jegyek megvásárlásának sorrendjében áll módunkban biztosítani. A változtatás jogát fenntartjuk.

A jegyek a KERUB szerkesztőség elérhetőségein (+36-30-312-9898, info@kerub.hu)  foglalhatók. Ezt követően a lefoglalt jegyeket átutalással lehet kiegyenlíteni, a jegyek pedig elektronikus úton érkeznek meg a jelentkezőkhöz.