A KERUB folytatja gasztronómiai programsorozatát, nyáron új, csodás helyszínen, a keszthelyi BORATÓRIUMBAN tölthettek velünk igazi, bulis főzőesteket. Három élményre várunk minden gasztronómia iránt rajongót, az évszaknak megfelelő ételekkel és garantáltan jó hangulattal.
A konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben most elmerülni vágyóknak egyaránt jó választás lehet mindhárom estünk. Az ételek elkészítésén túl, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagítjuk a résztvevőket. Különleges és közkedvelt nyári ételek lépésről-lépésre történő elkészítése és az élményvacsora elfogyasztása, az ételekhez legjobban passzoló italokkal – ez mind az est része.
Alkalmanként maximum 30 főt várunk. A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja az ételek elfogyasztását korlátlan italbüfé mellett, valamint az est végén a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is.
A gyakorlati oktatás mellett, egy jó hangulatú ismerkedős vacsorával, bor- és ital párosításokkal, alapanyag vásárlási tanácsokkal, rövid elméleti oktatással és prémium minőségű alapanyagokkal várjuk az érdeklődőket. Aki lemarad, kimarad.
Az estek várható időtartama 3 óra, amely magában foglalja a főzött ételek prémium borokkal párosított elfogyasztását is.
Az estek minimális létszáma 17 fő. A rendelkezésre álló helyeket túljelentkezés esetén, a jegyek megvásárlásának sorrendjében áll módunkban biztosítani. A változtatás jogát fenntartjuk.
A jegyek a KERUB szerkesztőség elérhetőségein (+36-30-312-9898, info@kerub.hu) foglalhatók. Ezt követően a lefoglalt jegyeket átutalással lehet kiegyenlíteni, a jegyek pedig elektronikus úton érkeznek meg a jelentkezőkhöz.
RÓMAI VAKÁCIÓ
Pizza és prosecco, a római életérzés!
IDŐPONT: 2019. július 4. (csütörtök), 19:00 óra
HELYSZÍN: BORATÓRIUM, Keszthely – Alpha Park
VEZETI: Lévai László
ÁR: 19.900 Ft / fő
Welcome drink: Hugo koktél
Előétel
Klasszikus és fetás-olívás crostini
Ital: Il Colle prosecco
Főétel
Fatüzelésű kemencében sütött igazi olasz pizza, ízlés szerinti feltétekkel: házi paradicsomszósz, bivaly mozzarella, friss bazsalikom, 9 hónapig levegőn érlelt olasz sonka, olasz szalámi, parmezán forgács, rukkola, friss gomba
Ital: Aperol Spritz
VEGETÁRIÁNUSOK és GLUTÉNÉRZÉKENYEK figyelem! Rátok is gondolunk, gyertek bátran, hiszen minden fogás elkészíthető hús- és gluténmentesen is.
Desszert
Pisztáciás tiramisu
Ital: Moscato d’Asti
KONYHÁT A SZABADBA!
Minden, ami grillezés
IDŐPONT: 2019. július 25. (csütörtök), 19:00 óra
HELYSZÍN: BORATÓRIUM, Keszthely – Alpha Park
ÁR: 19.900 Ft / fő
Welcome drink: Pastor Pince (Szekszárd) – Kékfrankos rosé, 2018
Előétel
Grillezett sárgadinnye, eredeti olasz, 9 hónapig levegőn érlelt sonkával
Ital: Csordás-Fodor Pincészet (Somló) – Juhfark, 2017
Főétel
FARM54 marha rostélyos és mangalica szűz grillen sütött, friss zöldségekkel a piacról, könnyű nyári salátával
Ital: Kardos Pincészet (Tokaj) – Supreme Furmint, 2015
Desszert
Gyümölcs saláta variációk: pezsgős, bodzás vagy likőrös változatban
Ital: Cseri Pincészet (Pannonhalma) – Helianthus, 2018
COCKTAIL & TAPAS
új trendek az otthoni vendégvárásban
IDŐPONT: 2019. augusztus 8. (csütörtök), 19:00 óra
HELYSZÍN: BORATÓRIUM, Keszthely – Alpha Park
ÁR: 15.900 Ft / fő
Welcome cocktail: prosecco eperrel
Tapas: LAZACTATÁR
Koktél: Klasszikus Mojito
Tapas: GUACAMOLE & NACHOS
Koktél: Margarita
Tapas: SALSA & ZÖLDSÉG CHIPS
Koktél: Bloody Mary
Tapas: ARTICSÓKA – OLÍVA OLAJ – FOKHAGYMA
Koktél: Gin Tonic (Etsu ginből)
Tapas: TONHALKRÉM & FRISS ZÖLDSÉGEK
Koktél: Jameson ginger és lime
Minden jelentkezőt szeretettel várunk!
Jelentkezés:
e-mail: info@kerub.hu
telefonszám: +36 30 312 9898