A KERUB folytatja gasztronómiai programsorozatát, nyáron új, csodás helyszínen, a keszthelyi BORATÓRIUMBAN tölthettek velünk igazi, bulis főzőesteket. Három élményre várunk minden gasztronómia iránt rajongót, az évszaknak megfelelő ételekkel és garantáltan jó hangulattal.

A konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben most elmerülni vágyóknak egyaránt jó választás lehet mindhárom estünk. Az ételek elkészítésén túl, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagítjuk a résztvevőket. Különleges és közkedvelt nyári ételek lépésről-lépésre történő elkészítése és az élményvacsora elfogyasztása, az ételekhez legjobban passzoló italokkal – ez mind az est része.

Alkalmanként maximum 30 főt várunk. A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja az ételek elfogyasztását korlátlan italbüfé mellett, valamint az est végén a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is.

A gyakorlati oktatás mellett, egy jó hangulatú ismerkedős vacsorával, bor- és ital párosításokkal, alapanyag vásárlási tanácsokkal, rövid elméleti oktatással és prémium minőségű alapanyagokkal várjuk az érdeklődőket. Aki lemarad, kimarad.

Az estek várható időtartama 3 óra, amely magában foglalja a főzött ételek prémium borokkal párosított elfogyasztását is.

Az estek minimális létszáma 17 fő. A  rendelkezésre álló helyeket túljelentkezés esetén, a jegyek megvásárlásának sorrendjében áll módunkban biztosítani. A változtatás jogát fenntartjuk.

A jegyek a KERUB szerkesztőség elérhetőségein (+36-30-312-9898, info@kerub.hu)  foglalhatók. Ezt követően a lefoglalt jegyeket átutalással lehet kiegyenlíteni, a jegyek pedig elektronikus úton érkeznek meg a jelentkezőkhöz. 

 

RÓMAI VAKÁCIÓ

Pizza és prosecco, a római életérzés!

IDŐPONT: 2019. július 4. (csütörtök), 19:00 óra

HELYSZÍN: BORATÓRIUM, Keszthely – Alpha Park

VEZETI: Lévai László

ÁR: 19.900 Ft / fő

 

Welcome drink: Hugo koktél
Előétel

Klasszikus és fetás-olívás crostini

Ital: Il Colle prosecco

Főétel

Fatüzelésű kemencében sütött igazi olasz pizza, ízlés szerinti feltétekkel: házi paradicsomszósz, bivaly mozzarella, friss bazsalikom, 9 hónapig levegőn érlelt olasz sonka, olasz szalámi, parmezán forgács, rukkola, friss gomba

Ital: Aperol Spritz

VEGETÁRIÁNUSOK és GLUTÉNÉRZÉKENYEK figyelem! Rátok is gondolunk, gyertek bátran, hiszen minden fogás elkészíthető hús- és gluténmentesen is.

Desszert

Pisztáciás tiramisu

Ital: Moscato d’Asti

 

KONYHÁT A SZABADBA!

Minden, ami grillezés

IDŐPONT: 2019. július 25. (csütörtök), 19:00 óra

HELYSZÍN: BORATÓRIUM, Keszthely – Alpha Park

ÁR: 19.900 Ft / fő

 

Welcome drink: Pastor Pince (Szekszárd) – Kékfrankos rosé, 2018
Előétel

Grillezett sárgadinnye, eredeti olasz, 9 hónapig levegőn érlelt sonkával

Ital: Csordás-Fodor Pincészet (Somló) – Juhfark, 2017

 

Főétel

FARM54 marha rostélyos és mangalica szűz grillen sütött, friss zöldségekkel a piacról, könnyű nyári salátával

Ital: Kardos Pincészet (Tokaj) – Supreme Furmint, 2015

 

Desszert

Gyümölcs saláta variációk: pezsgős, bodzás vagy likőrös változatban

Ital: Cseri Pincészet (Pannonhalma) – Helianthus, 2018

 

 

COCKTAIL & TAPAS

új trendek az otthoni vendégvárásban

IDŐPONT: 2019. augusztus 8. (csütörtök), 19:00 óra

HELYSZÍN: BORATÓRIUM, Keszthely – Alpha Park

ÁR: 15.900 Ft / fő

 

Welcome cocktail: prosecco eperrel

 

Tapas: LAZACTATÁR

Koktél: Klasszikus Mojito

 

Tapas: GUACAMOLE & NACHOS

Koktél: Margarita

 

Tapas: SALSA & ZÖLDSÉG CHIPS

Koktél: Bloody Mary

 

Tapas: ARTICSÓKA – OLÍVA OLAJ – FOKHAGYMA

Koktél: Gin Tonic (Etsu ginből)

 

Tapas: TONHALKRÉM & FRISS ZÖLDSÉGEK

Koktél: Jameson ginger és lime

 

Minden jelentkezőt szeretettel várunk!

Jelentkezés:

e-mail: info@kerub.hu

telefonszám: +36 30 312 9898