Február 23-án, szombaton, harmadik alkalommal rendezte meg a piac közössége, a jótékonysági disznóvágást. 3 disznó került levágásra és feldolgozásra. Volt zene, tánc, jókedv és jó ételek: véres és májas hurka, kolbász, három féle káposzta: székely, gombócos és húsos, hagymás vér, disznósajt és sonka tál, kenyér, mustár, pogácsa, sós és sajtos sütemények, hájas tészta, forralt bor, tea, pálinka és folyó bor. Az idei év slágere, a frissen sült töpörtyű volt.  Az érdeklődés óriási volt, a város többi pontja kiürült a rendezvény idejére.

A Termelői Piac árusai rengeteg munkával, fáradtságot nem kímélve teremtették meg a vendégek számára a jobbnál jobb ételeket. A hurkát, a kolbászt és a toros káposztákat 500 Ft-os támogatói jeggyel kóstolhatták az érdeklődők, minden más ingyen állt rendelkezésükre. A piac vezetősége és az árusok, a teljes jegybevételt a Bársonytalp a Cicákért Zala Egyesület és a Szimat Állatvédő Egyesület részére ajánlották fel, a cserbenhagyott állatok megsegítésére.

A piac árusai továbbá mókás jelmezekbe öltöztek szombaton és így kínálták termékeiket a vásárlóknak. A legjobb jelmezért járó díjat, Tomonicskáné Kiss Andrea vihette haza.

Gratulálunk minden piacosnak, a rendezvény sikeréhez!