A KERUB és a BRIX Bistro bemutatja új gasztronómiai programsorozatát: 

KERUB Főzősuli és Élményvacsora.
Igazi szívmelengető, trendi program Hévízen, a hideg téli hónapokban. 

Ideális ötlet a konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben elmerülni vágyóknak egyaránt. Különböző nemzeti konyhák autentikus ételeinek elkészítése, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel. Különleges ételek lépésről-lépésre történő elkészítése, élményvacsora elfogyasztása az ételekhez legjobban passzoló borokkal.

A főzőtanfolyamokon alkalmanként maximum 16 főt várunk, ahol az Accent Hotelek legjobb séfjeitől tanulhatnak a tanfolyamra érkezők. A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja az ételek elfogyasztását korlátlan italbüfé mellett, valamint az est végén a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is.

A gyakorlati oktatás mellett, egy jó hangulatú ismerkedős vacsorával, borpárosításokkal, alapanyag vásárlási tanácsokkal, rövid elméleti oktatással és prémium minőségű alapanyagokkal várjuk az érdeklődőket. Aki lemarad, kimarad.

Az estek várható időtartama 3 óra, amely magában foglalja a főzött ételek prémium borokkal párosított elfogyasztását is.

A főzőtanfolyamok minimális létszáma 10 fő. A főzőtanfolyamokon rendelkezésre álló helyeket túljelentkezés esetén, a jegyek megvásárlásának sorrendjében áll módunkban biztosítani. A változtatás jogát fenntartjuk.

A jegyek a KERUB szerkesztőség elérhetőségein (+36-30-312-9898, info@kerub.hu)  foglalhatók. Ezt követően a lefoglalt jegyek megvásárolhatok és átvehetők a Bonvital Hotel recepcióján. Fizetés készpénzben, bankkártyával és előre átutalással lehetséges. 

 


Trendi magyaros ételek újragondolva

Mindegyik étel a hagyományos magyaros ízeket kelti életre, teljesen új külsővel, a mai gasztronómiai trendeknek megfelelően. Jól ismert otthoni ízek, megújult főzési technikák, modern, innovatív megjelenés.

 

IDŐPONT: 2018. január 24. (csütörtök), 17:00 óra

HELYSZÍN: Brix Bistro – Hévíz, Rákóczi u. 16-18.

VEZETI: Toldi József, a Kreinbacher Birtok séfje

ÁR: 19.990 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával 10% kedvezmény

 

Előétel

Újhullámos cukorborsó főzelék tokhallal

Főételek

Töltött paprika csirkehússal

Paprikás csirke, házi tojásos galuskával

Mangalica paprikakrémmel és kolbászmorzsával

Desszert

Rákóczi túrós lepény

 


Napsütötte Toszkána

A méltán híres olasz konyha rengeteg variációt tartogat kedvelőinek. Minden tartományban más-más ízek, fűszerek és illatok dominálnak. Ezen az estén Toscana-ba utazunk.

 

IDŐPONT: 2018. január 31. (csütörtök), 17:00 óra

HELYSZÍN: Brix Bistro – Hévíz, Rákóczi u. 16-18.

VEZETI: Kurdi Tibor, a Brix Bistro séfhelyettese

ÁR: 19.990 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával -10%

 

Előétel

Három féle bruschetta elkészítése

Leves

Toszkán paradicsomleves

Főételek

Toszkán ricotta nudli, vajas, zsályás öntettel

Kézzel gyúrt tészta klasszikus toszkán paradicsomszósszal és briciole szósszal

Rozmaringos-fokhagymás sertésszűz, szarvasgombás rizottoval

Desszert

Zuppa Inglese 

 


Viva Mexico!

A magyar konyhát Európa legfűszeresebb konyhájának tartják, talán ezért is állnak hozzánk közel a mexikói ételek. Gyors, könnyű, tüzes és sokszínű.

 

IDŐPONT: 2018. február 7. (csütörtök), 17:00 óra

HELYSZÍN: Brix Bistro – Hévíz, Rákóczi u. 16-18.

VEZETI: Csécsényi Zoltán, a Brix Bistro séfje

ÁR: 19.990 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával -10%

 

Előételek

Nachos, guacamole és salsa szósszal

Leves

Mexikói kukoricakrémleves, pattogatott kukoricával

Főételek

Chili con carne

Enchilada – csirkehús, babpüré, burgonya, zöldség

Cazuela bélszínnel

Desszert

Churros, csilis csokival

 


A romantikus francia konyha

Fenséges fogások, stílusos tálalás, mit tudnak a franciák, amit más nem? Mitől olyan csábos, mitől olyan hamisítatlan az ízélmény? A szerelmesek ünnepén, kápráztassátok el egymást a bűbájos francia konyha remekeivel.

 

IDŐPONT: 2018. február 14. (csütörtök), 17:00 óra

HELYSZÍN: Brix Bistro – Hévíz, Rákóczi u. 16-18.

VEZETI: Kedves Adorján, a Brix Bistro séfhelyettese

                 Csécsényi Zoltán, a Brix Bistro séfje

                 Kurdi Tibor, a Brix Bistro séfhelyettese

ÁR: 19.990 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával -10%

 

Amuse bouche

Házi kenyér és fűszervaj

Előétel

Füstölt lazactatár fűszeres francialepényen, hagyma veloute és kaviár

Főétel

Canard a l’oranget

Rózsaszínre sült kacsamell narancsmártással, sült exkluzív zöldségekkel

Desszert

Tart au citrom

 


Exkluzív hal ételek

A szegedi Art Hotel séfje hozza el kedvenc halas receptjeit, bemutatva azt, hogy van élet a húsokon túl is. Egészséges, könnyű és finom ételkülönlegességek.

 

IDŐPONT: 2018. február 21. (csütörtök), 17:00 óra

HELYSZÍN: Brix Bistro – Hévíz, Rákóczi u. 16-18.

VEZETI: Goda Gábor, Art Hotel Szeged séfje

ÁR: 19.990 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával -10%

 

Előétel

Mediterrán feketekagyló saláta

Leves

Marseille-i halleves fokhagymás bagettel

Főétel

Farkas sügér filé vaníliával, karfiollal és bordáskellel

Norvég bőrös lazac filézése, darabolása és sütése

Desszert

Kávés Créme Brulée, pisztáciás keksszel

 


Steakrajongók estje

A tökéletes steak-ről legendák keringenek. Sajátítsátok el ti is a legjobb sütési technikákat, kiváló minőségű húsok kíséretében.

 

IDŐPONT: 2018. március 7. (csütörtök), 17:00 óra

HELYSZÍN: Brix Bistro – Hévíz, Rákóczi u. 16-18.

VEZETI: Pauer Péter, a Gotthard Hotel séfje

ÁR: 24.990 Ft / fő, hévízi lakcím kártyával -10%

 

Leves

Sült kápiakrémleves, cheddaros crutonnal

Főétel

Érlelt hátszín

Báránygerinc

Borjúmedalion

előkészítése , pácolása, sousvide készítése

Köret: háromfüves chimichurri, kakukkfüves vajas csöves kukorica, cukkini és parázs burgonya

Desszert

Tarte tatin



Élményt ajándékba Hévízen is!
Ajándékozz karácsonyra különleges főzőtanfolyam és élményvacsora estet szeretteidnek! Mert a tárgyak elkopnak az élmény viszont örök marad!

Foglald le a kiválasztott főzőestet még ma, helyeink csak korlátozott számban elérhetők!


Jegyfoglalás: +36-30-312-9898, info@kerub.hu

Jegyátvétel: BRIX Bistro Hévíz, Rákóczi u. 16-18.