Klasszikus BBQ ízek, Greenegg és tölténysmoker várja a vendégeket a Brix Bistroban, az első Brix BBQ esten, 2018. december 8-án, szombaton. A vacsorát kézműves sörök és nagyszerű borok kísérik.

Az ételeket készíti:

  • Németh Tamás, BBQ szakértő
  • Csécsényi Zoltán, a Brix Bistro séfje és csapata

 

PROGRAM:
12:00-18:00: BBQ szendvicsek és street food fogások, a Brix Bistro teraszán
18:00: BBQ vacsora kézműves sör- vagy borsorral

 

MENÜSOR

Vendég váró falat:

  • Mini pulled kecske&mangalica juhsajttal

Leves:

  • Füstölt velős marhacsont eszencia

Főétel:

  • Duroc sertésoldalas St.Louis cut
  • Angus marhaszegy-oldalas
  • Házi kakukkfüves marhahúskolbász
  • Csibe nyalóka (BBQ csirkecomb)

Köretek:

  • Céklás kukoricasaláta
  • Mac and cheese
  • Héjasburgonya&chili con burnt ends
  • Házi paradicsomos kenyér
  • Zöldsaláta színes paradicsomokkal

Desszert:

  • Füstölt almáspite korianderrel

 

A vacsora ára: 11.900,- Ft/fő
Asztalfoglalás: bistro@bonvital.hu,+36 83 900 125