Szeptember 28-án, pénteken, Hévíz városa ad otthont a Festetics Városok Találkozójának. A három Festetics város: Csurgó, Hévíz, Keszthely.

 

Hévíz Város Önkormányzata szeretettel meghív minden érdeklődőt, a szeptember 28-án, 16:30 órai kezdettel, a Festetics téren megrendezésre kerülő koszorúzásra. Beszédet mond Füstös János, Csurgó város polgármestere; Kepli József János, Hévíz város alpolgármestere és Nagy Bálint, Keszthely város alpolgármestere.

 

17:00 órától, a Városháza Dísztermében gálaműsort ad mindhárom város, az általuk kiválasztott fellépőkkel. Csurgó képviseletében fellépnek a Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanulói, a Drávagyöngye Ifjúsági Néptánc Egyesület küldöttei valamint Kolping Nagyváthy János Középiskola tanulói.

Hévíz képviseletében, a Happy Dixieland Band Hévíz-t és Kádár Viktóriát láthatják az érdeklődők. Keszthely képviseletében pedig a Vajda János Gimnázium tanulói és a Festetics György Zeneiskola tanulói állnak majd a színpadon.

 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak, a belépés díjtalan!

 

FOTÓNKON CSURGÓ VÁROS LÁTKÉPE. FORRÁS: http://www.csurgo.hu/hu/turizmus/csurgo-bemutatkozik